ROCKTÜKÖR

 

 

HELLLO, 1993 június

 

 

Az országszerte egyre népszerűbb laza rockműsor, a ROCKTÜKÖR nem is oly rég Miskolcon járt, ahol a helyi Marilyn együttes kazettabemutató buliján forgattak. .

Az azóta már adásba került akcióból kiderült, hogy óriási hangulatban zajlottak az események, és Észak-Magyarország napsütötte fiai nem csak koncerttel, hanem sok egyéb finomsággal - többek között divatbemutatóval (!) is - kedveskedtek; Acélváros fanatikusainak. Már megszokhattuk, hogy a ROCKTÜKÖR adásaiban iszonyatos nagy biliárdcsaták szoktak dúlni. Ezúttal a Marilyn és a debreceni Tankcsapda tagjait eresztették össze és az alkohol jótékony hatását jobban igénybe vevõ hazaiak végül 3:2-re legyűrték a vendégtriót. A remek hangulathoz hozzájárult a vendégségbe érkezett Sex Action „party animal" különítménye is, mert Szasza & Co. alaposan magába eresztette Mr. Démon Alcoholt! Az õrület, a jókedv végig megmaradt, csak Andrics Laciéknak szűnt meg a nevethetnékjük, amikor a forgatást befejezve kibattyogtak a Rocktükör stábkocsijához. Ugyanis az autónak vandál módon bezúzták Miskolc szép gyermekei az ablakait és megszabadították a tévéseket az utastérben felejtett fényképezõgéptõl, pótolhatatlan videokazettától és egyéb apróságokétól.

Természetesen a tettesek nem kerültek elõ, azonban a kocsi azóta nem igazán tartozik Fortuna kedvencei közé. Minap történt, hogy Andrics Laca és csapata, a BLACK-OUT együttes a koncertjének helyszínére indult, ám még mielõtt elértek volna az Erzsébeti Ifjúsági Házhoz, egy nagy behemót kamion csak úgy öreg-urasan befordult eléjük. A többit ki lehet találni...