ROCKTÜKÖR

 

 

BRAVO, 1993 január

 

ÚJ ROCK-FELLEGVÁR?


Néhány éve egy nyurga kamasz tűnt föl a rock-koncertek zenészöltözõiben. „Rockújságíró vagyok" - mondta, és elkapott mihdenkit, aki a magyar poprockszínpadokon fontos volt, vagy azóta az lett.

Mára (a közönség elõtt is) ismert figura Jeszenszky Zsolt, aki most a BRAVO-t invitálta meg a Pécsi Városi TV ROCKTÜKÖR című műsorába. A kerek egyórás (!) élõ adás dinamikus, pergõ, sokszínű: már megszokottak az élõ koncertrészletek, a bulik közönségsoraiban készített hangulatjelentések. Kameráik belesnek a turnézó zenekarok kulisszái mögé.
Öltözõi, szállodai riportok készülnek sztárokkal, s nem csak magyarokkal! A ROXETTE; BRYAN ADAMS, az EXTREME zenészelvei készített exkluzív interjúk mellett a ROCKTÜKÖR vendége volt már szinte az egész hazai élvonal (PA-DÖ-DÕ, EDDA, SEXACTION, SING SING...). Egyik legújabb kezdeményezésük videoklipek készítése.

Az elsõ produkció a SING SING Élve vagy halva c. új lemezéhez felvett klip.

Alighanem egy igazi rockfellegvár színrelépésének lehettünk tanúi Pécsett. (A „nagy" tv"-ben is elkelne néhány ilyen hasonlóan igényes zenei műsor.)
A ROCKTÜKÖR már az egész ország területén látható-hallható, az ATV ugyanis a kazettán rögzített műsort - a legutóbbi adatok szerint - 870 000 lakásba juttatja el!

A novemberi adás elején szeretettel üdvözölték Zsolték a BRAVÓ olvasóit, amit ezúton viszonzunk, azt kívánjuk: B. B., azaz BRAVÓ BARANYA!!

 

 

 

B.D.