ZOOM

 

 

Ahogy készítettük a Rocktükröt (helyes ragozással Rocktükört), egyre gyakoribbak lettek az olyan szponzorok akik a disco zenét részesítették előnyben a rock zenével szemben. Jellemzően ide sorolhatók a diszkók.
Persze ahova lehetett vinni rock zenekart, oda vittünk riportot készíteni, vagy ha szerencsénk volt, akkor éppen ilyen fellépő volt, például: Géniusz, Sing Sing, Irigy Hónaljmirigy, esetleg Charlie.De általában nem volt szerencsénk. Így egy idő után kezdett gáz lenni, hogy a Rocktükörben helyet kapott mondjuk az Emergency House, a Carpediem vagy a Hip Hop Boys.
Ezért kitaláltuk, hogy legyen egy másik műsor amibe ezek az előadók beleférnek, így lett a ZOOM című műsorunk az M-SAT-on. A lényeg az volt, hogy igyekeztünk a rockot megőrizni a Rocktükörben, aminek az lett az eredménye, hogy itt nem nagyon voltak szponzorált blokkok, ám de a ZOOM-ban viszont annál több. Nem tudom pontosan mennyi ideig sikerült ezt így csinálnunk, de egyszer minden jónak vége szakad, így ennek is. Az M-SAT-nál kiszúrták, hogy mennyi reklám van benne, és úgy találták, hogy ez így nem jó, ezért megszüntették a műsort. Nem tudtuk elmagyarázni, hogy a Rocktükört a ZOOM tartja el,
így aztán visszasomfordáltak a techno zenekarok a Rocktükörbe. Csúfoltak is minket az E-klubbosok, hogy mi vagyunk a Diszkótükör. Szerintem ez miatt akarta a sors, hogy idővel ők meg rock clubból, disco clubbá váljanak. He he.