KÄNGURU

 

 

Zenész pályafutásom talán legnagyobb lépése az volt amikor egy pécsi amatőr zenekarból bekerültem a Budapesti profi csapatba. Ezt Kun Petinek köszönhettem aki úgy gondolta, hogy meg tudom állni a helyem a komolyabb körülmények között is.

A Kängurut korábban a Szigeti Ferenc alakította a Boros testvérekkel és Dobi Sándor énekessel. Pop zenekar volt, sokra nem emlékszem, egyszer láttam a csapatot talán a régi E-Klubban, sok más fellépő között. Én a Magazin együttest néztem meg a Kun miatt. A Kängurut a sörények miatt jegyeztem meg, a Dobinak méteres volt, de a Boroséknak is rendesen megnőlt. (Mondjuk a Sanyinak a fodrász is segített.)

Mikor a Szigeti távozott, a Kun került a helyére. Megkezdődött a zenekar rockosítása, aminek következményeként a Boros testvéreket kirúgták. Pöpi helyére a Tobola Csaba, Boros Csaba helyére pedig én kerültem. Nagyon komolyan azt hittem, hogy most aztán világ méretű dolgok kezdődnek. Ez tartott két vagy három hónapig. Néhány fellépés, pár hakni. A Peti készítette az új demót a Novai Gábor nyolc sávos magnójával, de már tudta, hogy nem Känguru demó lesz, hanem Triton.

 

 

 

Kanguru