Mr.X ZENEKAR

 

 

A MrX. egyegyszerű gitáros cserével alakult át a kecskeméti SIKK nevű pop zenekarból rock zenekarrá. Az én egyik szerencsém az volt, hogy az átalakulás után nemsokkal a basszusgitárost baleset érte, a másik az, hogy a Váry Zoli látott engem a százhalombattai Triton koncerten. Így megkeresett, és mivel épp megszünt a Triton, így örültem a lehetőségnek. Amikor bekerültem a csapatba, már megkezdődtek a nagylemez anyagának a felvételei, de a banda igazi karaktere csak ezután alakult ki. Szépen felvettük az egész lemezanyagot, koncerteztünk, hakniztunk de aztán mégsem jelent meg a lemez.

A MrX közben kísérő zenekara lett a Metal Lady-nek, így egy kicsit azt is csináltuk, megtanultuk a Pokolgép által írt lemez számait és pár koncertet is adtunk, de aztán valahogy abbamaradt ez a vonal.

Két évig próbálkoztunk a saját dolgainkkal, egy videoklippet is összehoztunk, de sokra már nem mentünk vele. A Jung Norbi már járt Pokolgép próbákra, a Váry Zoli aktívan dobolt a Sing Sing-ben amikor turnéra mentünk a Sing Sing zenekarral. A turné utolsó állomására Pécsre a Jung Norbi már el sem jött, bár nem direkt, de valahogy mégsem. Így itt már nem játszottunk ami engem nagyon lekókasztott, hiszen ez nekem hazai pálya lett volna. Nemsokára amikor a Sas Tamást átcsábította a Szeghalmi Laci a Panamába, akkor már fel is oszlott a zenekar. De nemsokkal ezután ismét csörgött a telefonom, a vonal végén az Erdélyi Frici volt...

 

 

 

mrx_01

 

mrx_02 mrx_03

 

mrx_04 mrx_05

 

mrx_06 mrx_07 mrx_08

 

Mr.X 09 Mr.X 10 Mr.X 11

 

Mr.X 12 Mr.X 13