R.U.M. ZENEKAR

 

 

A R.U.M. egy középiskolai zenekar volt, amit Joó Gábor osztálytársammal alakítottunk egy iskolai báli fellépésre. Ő dobolt, valamint Kispál András gitározott. Sajnos az énekes és a basszusgitáros nevére nem emlékszem. A koncert után átformálódott a csapat, új basszusgitárosunk Ózdi Rezső lett, akivel később a Bandi létrehozta a Kispál és a Borzot.

Ebben a felállásban sok mindent nem alkottunk, viszont gyakran mentem fel a Bandiékhoz, ahol úgy gyakoroltunk, hogy én sorba játszottam a falra golyós tollal felírt akkordmeneteket, a Bandi meg szólózott rá.

Emlékszem még, hogy sokat próbáltunk a Jocó (Joó Gábor) nagymamájánál, meg hogy akkor egy Atkári nevű fiú volt az énekesünk, akit egyszer kizártunk (mármint a kertkaput bezártuk mivel késett), de azért átmászott a kerítésen és addig zörgette az ablakot, amíg be nem engedtük. Ő nagyon rock-csávó volt.

Majdnem elfelejtettem, hogy a zenekar nevét, hogy RUM azt az András találta ki, nagyjából annyi mély értelemmel, mint ahogy a harapós kutya tábla a gitárjára került.

 

 

 

RUM_01 RUM_02 RUM_03

 

RUM_04 RUM_05

 

RUM_06 RUM_11

 

RUM_07 RUM_08

 

RUM_09 RUM_10